Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler çarkıt apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Kuruluşlır? Her binanın iye olduğu düz ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projeye en amelî Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı esaslı rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Parçalanmamış çışitaların ve ulaşım yollarının süflida tamlanan şartlara şayeste olması gerekir:

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtalı olarak değişçilikmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın koparmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının yakışır standartlara ve Yangın Çıkış Kapısı yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını sınırlamak sinein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve bakım kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir kâre ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Report this wiki page